Preduzece "Lex & Allo co" d.o.o. bavi se trgovinom na veliko i malo okovima za gradjevinsku stolariju, kao i uslugom u okviru servisa. Ovlašćeni smo zastupnik za uvoz i distribuciju proizvođača Mauer (za cilindre, sefove, brave) i Fadex, italijanskog proizvođača kvaka, brava, kugli, šarki i drugih delova od mesinga, aluminijuma, u svim završnim obradama po najpovoljnijim cenama.(KVAKE, BRAVE ZA VRATA, SIGURNOSNI CILINDRI ZA VRATA, SIGURNOSNI KATANCI, SEFOVI, SIGURNOST, KVALITET, EKSKLUZIVNOST... Saradnja sa inostranim partnerima garantuje nisku cenu.
Javite se e-mailom, SMS-om, telefonom.
Druge robne marke: Bonaiti, Sina, Bane Sekulić, Elzet, Securemme, Titan, Feb, Icsa, Kesso, Cisa, Ghidini, Otlav.
U okviru preduzeća je i servis koji se bavi izradom, montažom i održavanjem master sistema i cilindara, narezivanjem ključeva, servisom i ugradnjom sigurnosnih brava
(H-brave, letve), prodajom brava, kvaka i cilindara.
Pogodnosti: Svi profesionalni kupci u mogućnosti su da ostvare najniže cene i najviši nivo kvaliteta i usluga u dogovoru sa nama. Isto važi i za privatne kupce u toku raznih akcija i nagradnih igara. Za arhitekte, dizajnere i građevince moguće su konsultacije u vezi sa projektnim zahtevima.
 
ZAINTERESUJTE SE!

© 2014 by Mauer. Proudly created with 

  • Facebook Classic
  • Google Classic
  • YouTube Classic
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now